Presentreklam.org

Kategorier
Presentreklam

Den perfekta presentreklamen?

Ibland kan det vara svårt att komma på någon unik eller en särskilt passande profilprodukt till sin verksamhet. Godis, pennor och t-shirts är alla klassiska presentprodukter, så vi tänkte passa på att ge några tips som kan få er att gå från gamla mönster.

Naturligtvis kan vi inte veta vilken organisation eller verksamhet ni som läser detta representerar, men förhoppningsvis kan denna text ge er några idéer.

För en studentorganisation kan en anteckningsbok och en datorväska vara passande produkter. Studenter använder sällan en traditionell keramikmugg med handtag, men lär uppskatta en bra termosmugg eller t.o.m. en hel termos.

Samma sak kan antagligen sägas om både fritidsföreningar och fotbollslag, så att deras medlemmar kan ha med sig en värmande termos ute i naturen eller på läktaren. För en it-firma kan en touch/styluspenna vara en lagom twist på den traditionella bläckpennan.

USB-minnen blir allt mindre användbara med tanke på alla mobila och moln-basade lösningar som dyker upp, men er målgrupp uppskattar nog istället en USB-hub eller kabelorganiserare med tryck.

Många försäkringsbolag har redan listat ut att reflexer är en passande produkt att sätta in logoyp på. Dels är det en relevant produkt, men dom har även en bra, platt tryckyta. Men både reflexer och reflexvästar är även en passande produkt för både träningsgrupper och transportföretag.

För lastbilschaufförer kan handskar med reflexyta vara perfekt produkt medans en träningsgrupp antagligen trycker att en reflex-armbindel eller armband låter som en bra idé.