Presentreklam.org

Kategorier
Presentreklam

Presentreklam – en chans till starkare band med era kunder!

Både jul och födelsedag är stora högtider och firas med pompa och ståt. En av de största delarna av högtiderna är gåvorna som fås och delas ut! Och det är ju inte så konstigt att gåvorna tar stor plats på våra två största högtider? Det är alltid väldigt uppskattat att både ge och få och en stor tradition förankrad i vårt samhälle. Att få en gåva är förknippat med en stark emotionell känsla, både litet och stort genererar denna känsla.

Tänk om man kunde flytta denna unika känsla till affärsvärlden? Att dela ut gåvor till kunder för att stärka relationerna och på sikt öka försäljningen. Då är presentreklam den perfekta lösningen för er! Dela ut fina gåvor och presenter till era kunder för att stärka banden och skapa relationer, för relationer skapar på sikt affärer!

Läs mer om presentreklam på wikipedia.

Presentreklam har också visat sig vara en kostnadseffektivt sätt att stärka banden på. Dela ut dem vid utvalda tillfällen där många av era kunder är samlade eller skicka ut dem inför speciella tillfällen. Själva utdelandet tar lite tid och relationen blir starkare. Ta det kontra att bjuda er kund på en exklusiv middag/lunch som innefattar både kostnad för mat och dryck samt er anställdes arbetstid. Tänk om ni kan ersätta 2/3 av alla era relationsstärkande luncher genom att dela ut exklusiva presenter och gåvor ist, vilken besparing det skulle innebära!

presentreklamFinare väskor kan fungera utmärkt som presentreklam!

Självklart ska man fortsätta att behandla sina kontakter personligt, men med presentreklam och gåvor kan ni dra ner på detta en aning och fokusera på er kärnverksamhet och bygga ett starkare erbjudande till era kunder.

Vilken presentreklam man bör använda är relativt till vilket kundklientel man har, försök att anpassa era gåvor efter era mottagares önskemål. Är gåvan branschspecifik går den hem ännu mer, tex en exklusiv penna till företagsledarna. En leverantör av presentreklam på nätet tsreklam.se.

En gåva kan både vara en ren exklusiv gåva till exempel en exklusiv pläd eller liknande att användas privat i hemmet av mottagaren. Men den kan även göras med syftet att lösa ett problem för mottagaren, exempel på mer problemlösande presenter är isskrapor med tryck, en uppskattad giveaway som under en lång period kommer mottagaren till godo och hjälper dem med ett konkret problem i vardagen.